50 godina zajedno

Već preko 50 godina zajedno smo na cesti sa Vama ! Gradimo međusobno povjerenje, poštenje i napredak.

Kontakt informacije

Ured: Veslarska 8, 51000 Rijeka - HR
tel Tel: 051/ 215 152
fax Fax: 051/ 339 637
E-mail: klanatrans@ri.t-com.hr

TRADICIJA I PREPOZNATLJIVOST

TRADICIJA I PREPOZNATLJIVOST

Kvalitetna i točna usluga koju godinama pružamo brojnim korisnicima,našim partnerima i prijateljima jamstvo su našeg razvoja i uspjeha i u budućnosti. Kamioni KLANATRANS-a prepoznatljivi su širom Europe.

Prvi airbrush je oslikan na 1990. godine na kamionu marke SCANIA 142H/400 sa motivima James Deana i Marylin Monroe. Važno je napomenuti da je to bila prva airbrush slika na prostorima bivše Jugoslavije.

 

Uz izuzetne airbrush slike, kamioni tvrtke KLANATRANS plijene pažnju i izuzetnom dodatnom opremom poput više tipova ukrasnih maglenki, dodatnog osvjetljenja i raznih ukrasnih dodataka kojima se ukrašavaju kamioni. Daljnjim oslikavanjem i uređivanjem bavi se Požar Art, poznata tvrtka iz okolice Rijeke, koja ukrašava većinu naših kamiona i poluprikolica.

Važno je i napomenuti da je model kamiona SCANIA R Highline, popularno nazvana ,,Mama“ proglašena jednim od najljepših 12 kamiona Europe po izboru poznatog njemačkog časopisa TRUCKER, i po tom izboru je uvrštena u kalendar za 2010. godinu.

Do sada se tvrtka KLANATRANS može pohvaliti sa približno 50 oslikanih kamiona i poluprikolica sa raznim motivima i idejama dodatnog ukrašavanja.